Termeni si conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII

Proprietarul care administreaza site-ul www.astravis.ro va fi denumit in continuare ASTRAVID PRODUCT SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

ASTRAVID PRODUCT SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

2. DREPTUL DE AUTOR

Întregul continut al site-ului www.astravis.ro respectiv, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ASTRAVID PRODUCT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris al ASTRAVID PRODUCT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

ASTRAVID PRODUCT SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.astravis.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ASTRAVID PRODUCT SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care acestea ne sunt livrate de la producator sau importator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.

ASTRAVID PRODUCT SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

ASTRAVID PRODUCT SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

ASTRAVID PRODUCT SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, ASTRAVID PRODUCT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul ASTRAVID PRODUCT SRL, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

ASTRAVID PRODUCT SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite ASTRAVID PRODUCT SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ASTRAVID PRODUCT SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul ASTRAVID PRODUCT SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

5. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRETURI

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

6. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRARE

Livrarea produselor se face  doar  prin RIDICARE PERSONALA la magazinul din Bloc D4, Bulevardul Socola 5, Iași 700259.

ASTRAVID PRODUCT SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

ASTRAVID PRODUCT SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze comenzile daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ASTRAVID PRODUCT SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

7. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PLATA

Produsele comandate se achita integral doar la ridicarea din magazin numerar.

8. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii care viziteaza site-ul ASTRAVID PRODUCT SRL pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.

ASTRAVID PRODUCT SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ASTRAVID PRODUCT SRL nu va purta responsabilitatea ti nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.

În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera ASTRAVID PRODUCT SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

ASTRAVID PRODUCT SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER.

Site-ul ASTRAVID PRODUCT SRL este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea ASTRAVID PRODUCT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ASTRAVID PRODUCT SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ASTRAVID PRODUCT SRL.
ASTRAVID PRODUCT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul ASTRAVID PRODUCT SRL. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ASTRAVID PRODUCT SRL il si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului IASI.